Om Advantage Advokatbyrå

Advantage Advokatbyrå är en modern och nytänkande advokatbyrå som varit verksam i över 13 år! Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm men åtar oss uppdrag i hela Sverige. Vi ger dig juridisk rådgivning och vägledning samt företräder dig i olika tvister inom de juridiska områdena vi verkar inom. 

om advantage advokatbyrå

Hos Advantage Advokatbyrå kan du få hjälp med allt inom affärsjuridik. Våra erfarna advokater har lång erfarenhet av att hantera allt från kontrakt till försäljningar och företagsförvärv. Vi kan också hjälpa till med att starta och driva ett företag, samt att lösa eventuella tvister som kan uppstå.

Inom arbetsrätten kan vi erbjuda rådgivning både till arbetsgivare och anställda. Våra advokater har kunskap om allt från anställningsavtal och schemalagda övertid till arbetsmiljö och lön. Om det uppstår en tvist på arbetsplatsen, kan vi också hjälpa till att lösa den på ett snabbt och smidigt sätt.

När det gäller familjerätt kan vi hjälpa till med allt från skilsmässor och vårdnadstvister till testamenten och arv. Vårt mål är att hjälpa våra klienter att hitta en lösning som passar alla inblandade parter.

Till sist erbjuder vi även rådgivning inom fastighetsrätt. Våra advokater har kunskap om allt från köp och försäljning av fastigheter till hyresrätt och tomträtt.

Oavsett vilken typ av juridisk hjälp du behöver, kan Adovakatbyrå hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina juridiska frågor.

Tjänster vi erbjuder på Advantage Advokatbyrå

Tjänster vi erbjuder på Advantage Advokatbyrå 

Vi erbjuder tjänster inom bland annat: 

Vi arbetar med samtliga steg i processen och biträder dig innan och efter en eventuell process inför domstolen. 

Våra advokater har även erfarenhet av att föreläsa på bland annat Påhlmans Handelsinstitut inom juridik och offentlig upphandling, för SEB, privatpersoner, vårdföretag, Botkyrka kommun, Kista folkhögskola och många fler. Vi skräddarsyr föreläsningar efter beställarens behov och erbjuder föreläsningar inom samtliga rättsområden som vi verkar inom. 

Vår verksamhet bedrivs med kärnvärdena skyndsamhet, tillgänglighet och personlig service. Vi hanterar ditt ärende med den skyndsamhet och omsorg som ärendet kräver och finns alltid tillgängliga för dig på telefon och e-post. Vi håller en öppen dialog med dig och berättar kontinuerligt om vad som händer i ditt ärende. Med Advantage som din advokat och jurist kommer ett genuint engagemang och en personlig service på köpet. 

Våra föreläsningar

Vi erbjuder föreläsningar och seminarier inom våra rättsområden. Idag föreläser och utbildar vi offentliga upphandlare på Påhlmans handelsinstitut. Vi har erfarenhet av att föreläsa för organisationer, studieförbund, skolor, vårdföretag, privatpersoner, företagare och tjänstemän i kommuner och landsting.

Exempel på organisationer som vi har föreläst för är SEB (Skandinaviska Enskilda Banken) Påhlmans handelsinstitut, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, Vårljus AB, Botkyrka kommun, Kista folkhögskola, Glokala Folkhögskola, studieförbundet Sensus, studieförbundet ABF m.fl. .

Vi skräddarsyr föreläsningar efter de behov som finns. Framför allt kan du anlita oss inom följande områden:

• Offentlig upphandling
• Avtalsrätt
• Arbetsrätt
• kommunallagen
• konkurrenslagen
• Migrationsrätt
• LVU, LVM, LPT

Välkommen att kontakta oss, du når oss antingen på 08 20 21 40 eller på info@advantage.se

Vårt lag

t1
ADVOKAT

Shafqat Khatana

t10
JUR KAND

Natalia Juntunen

t9
ADVOKAT

Peter Tagestam

t14
JUR KAND

Sofia Carlsson

t16
JUR KAND

Elin Nyström

t11
JUR KAND

Julia Lindvall

t12
JUR KAND

Alexandra Svensson

t15
JUR KAND

Tim Rothmyr

t17
JUR KAND

Rasmus Kaneberg