044

JUR KAND

Tim Rothmyr

Hej!

Jag har arbetat på Advantage Juristbyrå sedan maj 2021. På byrån arbetar jag främst inom förvaltningsrätt, hyresrätt och brett inom affärsjuridik. Jag brinner för att hjälpa och företräda mina klienter på bästa sätt med deras juridiska problem. Jag prioriterar att klienten ska känna sig trygg och säker i att jag hittar den bästa möjliga lösningen i deras ärende.

Under våren 2021 tog jag min juristexamen från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Jag valde att inrikta mig på skadestånds- och försäkringsrätt, internationell immaterialrätt, familjerätt och internationell kommersiell handel- och sjörätt. Jag började samtidigt på Advantage Juristbyrå som juristpraktikant. Utanför min juridiska utbildning har jag även en filosofie kandidatexamen i kinesiska. Jag har juridisk erfarenhet från både myndighet och juristbyrå, och har arbetat vid både myndighetens och privatpersonens sida.

Under min fritid uppskattar jag allra mest att umgås med vänner, styrketräna, lära mig språk och att vara i naturen. Jag behärskar engelska och svenska i tal och skrift och har även goda kunskaper i kinesiska.

Ta kontakt med mig, så hjälper jag dig med din situation!