Tillståndsärenden

Tillståndsärenden för dig som jobbar inom restaurang och krogbranschen. Ibland kan det vara rätt skönt att slippa hanteringen och de vändor som myndigheterna kommer att ge dig.

Tillstånd drar alltför ofta ut på tiden vid tillståndsärenden

Tillståndet för den där nyblivna uteserveringen eller utbyggnaden kan ibland ta längre tid än vad man tror.

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med att söka serveringstillstånd, danstillstånd samt övrig kontakt med myndigheterna.

Tillstånd för restaurang och krog – Serveringstillstånd

Vi har en god inblick i och förståelse för hur restaurang- och krogbranschen fungerar och har flera års erfarenhet av frågor som rör serveringstillstånd.

Flera av våra kunder är idag inom både restaurang och krogbranschen, vilket ger att vi har en unik inblick över de olika tillstånd som ges av myndigheter för både servering och alkohol. Vi hjälper dig med att kontakta myndigheterna och hantera ditt ärende på bästa sätt.

Det kan även gälla tillfälliga tillstånd såsom permanenta. Vi har även vana av att arbeta med tillfälliga event där servering och danstillstånd har behövts.

Avslag på tillstånd och serveringstillstånd

Om du har fått ett avslag på din ansökan eller fått ett myndighetsbeslut emot dig kan vi hjälpa dig att överklaga. Vi kan hjälpa dig att se över varför myndigheten har valt att göra ett avslag samt att skicka överklagan till rätt instans.

Kontakta oss på Advantage Advokatbyrå, så hjälper vi dig med ditt tillstånd och tillståndsärenden idag!

Boka konsultation

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast.