Tillståndsärenden

Tillståndsärenden för dig som arbetar inom restaurang- och krogbranschen. Ta hjälp av en advokat eller jurist för att inte själv behöva hantera tillståndsprocessen och vändorna hos myndigheterna!

Tillstånd och tillståndsärenden 

Advantage Advokatbyrå finns här som din advokat och jurist för serveringstillstånd. Serveringstillstånd omfattar all slags överlämning av alkoholhaltiga drycker i utbyte mot betalning eller annan ersättning. För att få ett tillstånd måste du anses vara lämplig för att servera alkohol, sköta din ekonomi och inte ha ett brottsligt förflutet. Du måste även genomföra och klara ett kunskapsprov gällande alkohollagen. Det kan vara svårt att veta hur du ska gå vidare med serveringstillståndet. På Advantage har vi en bred kompetens och lång erfarenhet av serveringstillståndsärenden.  

Serveringstillstånd för restaurang och krog 

Våra advokater och jurister vet hur restaurang- och krogbranschen fungerar och har flera års erfarenhet av frågor som rör serveringstillstånd i restaurang och krog. Flera av våra kunder är idag verksamma inom både restaurang- och krogbranschen, det ger oss en unik inblick i de olika tillstånd som ges av myndigheter för både serveringen och alkohol. Vi hjälper dig kontakta myndigheterna och hantera ditt ärende på bästa sätt! 

Vi arbetar med tillfälliga- som permanenta tillstånd. Vi har även vanan att söka tillstånd för dig som ska arbeta med ett tillfälligt event där serverings- och danstillstånd behövs. 

Avslag på tillstånd och serveringstillstånd 

Om du har fått avslag på din ansökan eller fått ett myndighetsbeslut som du inte är nöjd med kan vi hjälpa dig överklaga det. Vi hjälper dig med en analys av varför myndigheten fattat ett avslagsbeslut och därefter i samråd med dig överklagar vi beslutet.  

Om du har frågor eller har fått problem med ditt serveringstillstånd kan vi hjälpa dig. Tveka inte att höra av dig för mer information. 

Kontakta oss idag. 

Boka konsultation

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.