Allmän Juridik

Advantage Advokatbyrå är en allmänpraktiserande byrå som arbetar med alla typer av allmän juridik.

Vi hjälper dig bland annat inom följande rättsområden: 

  • Avtalsrätt, vi hjälper privatpersoner och företag med att upprätta eller granska alla typer av avtal, till exempel bistår vi med att upprätta kompanjonavtal, sekretessavtal och konsultavtal. Genom att ha ett bra avtal minimerar du risken att i framtiden hamna i en tvist. Våra advokater och jurister har stor erfarenhet av att upprätta och granska avtal. 
  • Migrations- och asylrätt, vi hjälper dig med alla frågor kring asyl, uppehållsrätt, arbetstillstånd, uppehållstillstånd, visum och medborgarskap. Våra advokater och jurister har en stor erfarenhet som juridiskt ombud i asyl- och migrationsärenden. Vi erbjuder bland annat juridisk rådgivning, hjälper dig att upprätta och skicka in ansökningar om uppehållstillstånd, arbetstillstånd, medborgarskap och mycket mer. Vi hjälper dig även överklaga beslut från Migrationsverket eller Förvaltningsrätten. 
  • Målsägandebiträde, Vi hjälper dig som har blivit utsatt för brott och behöver ett målsägandebiträde. Vi står vid din sida genom hela processen och arbetar nära med dig för att föra din talan.

Boka konsultation

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.