Peter

ADVOKAT

Peter Tagestam

Jag började arbeta på Advantage Advokabyrå 2012. Idag är jag delägare och kontorschef vid kontoret på Sveavägen i Stockholm. Jag arbetar företrädesvis med bred affärsjuridik, fastighetsrätt och generell tvistelösning. Jag har djup kunskap inom avtalsrätten och föreläser kontinuerligt genom externa uppdrag, uppdragstagare har bland annat varit Påhlmans Handelsinstitut. Mitt intresse inom byggnadsteknik medför att mina fördjupade juridiska kunskaper inom fastighetsrätt kommer till sin spets i invecklade tekniska processer. Jag trivs mycket bra med att processa i domstol, vilket jag får möjlighet att göra fortlöpande.

Innan jag började på Advantage Juristbyrå arbetade jag på Motormännens Juristavdelning. Jag var även projektledare för projektet Gatujuristerna, vilket är ett samarbete mellan Situation Stockholm och Stockholms Universitet som går ut på att hjälpa hemlösa och utsatta personer med juridisk rådgivning. Jag är i grunden utbildad till kock, men valde den akademiska banan vid 27 års ålder, vilket jag idag är mycket glad för.

Jag hjälper dig med dina frågor och funderingar

Jag brinner för att hjälpa personer och företag med juridiska frågeställningar och anser att god service är en självklarhet. Det viktigaste för mig är att leverera det som klienten förväntar sig. Ärlighet och tydlighet är mina ledord och jag jobbar hårt för att klienten skall bli nöjd.

Jag är född och uppvuxen i Halmstad, på västkusten, men har bott i Stockholm i många år nu. På fritiden umgås jag helst med min familj. Jag älskar att vara på sjön samt arbeta med mina bygg- och renoveringsprojekt när det ges tillfälle. Vill du komma i kontakt med mig är det bara att skicka ett mejl på nedan adress, så bokar vi in ett möte så snart som möjligt.