Shafqat Khatana

ADVOKAT

Shafqat Khatana

Hej!

Jag är Shafqat Khatana, VD och grundare för Advantage Advokatbyrå. Jag startade denna firma för att jag älskar juridik och brinner för att hjälpa människor att lösa deras juridiska problem. Jag brinner också oerhört mycket för det personliga mötet och avsätter därför en hel del tid åt att bygga relationer och lära känna varje klient som jag arbetar med.

Jag arbetar främst med affärsjuridikarbetsrätt och tvistelösning samt med byråns övriga rättsområden. Jag har föreläst inom juridik för studerande som läser till offentliga upphandlare på Påhlmans Handelsinstitut. Jag är också van att föreläsa för politiker och tjänstemän inom kommun och landsting samt för olika företag. Exempel på organisationer jag har föreläst för är SEB (Skandinaviska Enskilda Banken) Påhlmans handelsinstitut, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor, Vårljus AB, Botkyrka kommun, Start-up Stockholm, Framgångsnätverk, S:t Botvids gymnasium, Sanna Office Hub, Osteostrong Sverige, Kista folkhögskola, Glokala Folkhögskola, studieförbundet Sensus, studieförbundet ABF etc. etc.
 

Därutöver är jag politisk aktiv och styrelseproffs och är/har varit ledamot i ett antal bolag och nämnders styrelse, exempelvis är jag vice ordförande för Söder Energi som producerar el och fjärrvärme till ett stort antal hushåll. Jag blir också anlitad för att leda årsmöten och föreningsstämmor.

Jag svarar på dina frågor och funderingar

Är du nyfiken på mig eller på vår firma och hur vi kan hjälpa dig så skicka ett mejl till mig så tar vi ett möte.

VÄLKOMMEN🙂