0514

JUR KAND

Elin Nyström

Hej!

Jag är anställd på Advantage Juristbyrå sedan augusti 2021 och arbetar inom bred tvistlösning med fokus på fordringstvister, arbetsrätt, samt migrationsrätt. Enligt mig utgör juristyrket det främsta serviceyrket, klienten står alltid i fokus och kan förvänta sig snabba samt tydliga svar. Jag går in i alla uppdrag med ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt. Tillsammans bedömer vi tidigt framgångsmöjligheterna i ditt ärende och föreslår lösningar, samt driver en tvist om det bedöms vara den bästa vägen framåt.

Jag avlade min juristexamen vid Stockholms universitet med fördjupningskurser inom bland annat barnrätt och processrätt med bevisrättsling inriktning. Under min studietid har jag praktiserat vid en allmänpraktiserande advokatbyrå och haft ideellt engagemang i Gatujuristernas processgrupp, en frivilligorganisation som agerar ombud för socialt utsatta personer inför domstolar och myndigheter.

Jag är född och uppvuxen i ett litet samhälle i Småland men bor i Stockholm sedan flera år tillbaka. Hemma i Småland arbetade jag under en längre tid som språklärare. Jag behärskar svenska, engelska, spanska, och till viss del bosniska i tal och skrift.

Om du vill ha hjälp eller råd i ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta mig så bokar vi in ett första möte.