Förhandling

En rättegång kan vara en skrämmande och otrygg upplevelse – om du inte har någon vid sida som stöttar dig och förbereder dig genom hela processen. Med en jurist ifrån Advantage juristbyrå vid din sida, så har du detta stöd.

Garanterat.

Vi låter dig inte stiga in i en rättssal utan att vara väl förberedd. Och vi finns vid din sida, under hela rättegången.

Hur går processen till?

Vi lär dig allt du behöver veta inför en rättegång. När du väl kommer in i en rättssal, så är vårt mål att du skall veta hur hela processen kommer att gå till samt att du inte är stressad och att du slipper oroa dig över att du inte vet vad du ska säga.

Tillsammans går vi i lugn och ro igenom ditt fall och gör upp strategier, där vi förutser och planerar allt som kommer att hända innan och under samt efter rättegången

Planera för din framtid

Tillsammans planerar vi för allt som händer innan, under samt efter rättegången. Vi vill att du skall vara så bekväm som möjligt i rättssalen, därför planerar vi in hur delaktig du kommer att vara, vilka frågor du behöver eller inte behöver svara på samt hur du ska svara

Få hjälp när du behöver det

För att du inte ska vara nervös i rättssalen, så kommer vi att gå igenom såväl allt du behöver tänka på som vad som kommer att hända i rätten. Om du råkar glömma bort något så är det inga problem. Vi finns alltid vid din sida och vi vägleder dig under rättegången, utifall du glömmer något eller är osäker över hur du ska svara. Om du känner dig obekväm, så tar vi ställning så att du kan återhämta dig.

Vägledning under rättegång

Din jurist sitter alltid bredvid dig under rättegången och vägleder dig genom processen, till den bästa överenskommelsen mellan dig och parten du har en tvist med.

Så, var inte allt för orolig inför en rättegång.

Vi finns vid din sida, hela tiden, och vi vägleder dig till den bästa överenskommelsen mellan dig och din motpart.

Boka konsultation

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.